Ankomst i Qionglai

Ankomst i Qionglai

Det er knap 3 uger siden, at vi landede i Chengdu Lufthavn, men tiden er gået hurtig, så vi har først fået mulighed for at komme til tasterne nu.

Da vi ankom i Chengdu lufthavn, havde vi havde vi ikke forventet den store ankomst. Vi havde fået af vide, at en af lederne fra D&J Kindergarten, Catherine, ville hente os. Men surprise… Vi blev modtaget af det helt store hold bestående af 3 kinesiske damer (inklusiv Catherine), en stor amerikaner Chris (en af engelsklærerne i børnehaven) og en mandlig kinesisk chauffør med lange fingernegle. Det var meget overvældende oven på en meeeget lang flyvetur. Det var også her, vi fik af vide, at der var sket en ændring i planerne – vi skulle ikke til Wenjiang alligevel men derimod Qionglai…

I Qionglai, der ligger 2 timer væk fra Chengdu, ligger der også en D&J Kindergarten, hvor der er langt færre børn (omkring 200). Det var pænt nedtur i starten, da man hjemmefra mentalt havde forberedt sig på, at man skulle til Wenjiang. Men nu knap 3 uger senere er vi blevet super glade for denne “lille” by Qionglai (med dens knap 600.000 indbyggere) og dens “lille” D&J børnehave.

De første 2 uger boede vi sammen med Carl (den anden engelsklærer hos D&J), men han skulle flytte til Wenjiang, så det er hans klasser, som vi har overtaget. India har fået caterpillar-klasserne, der er omkring 3 år gamle og Frederikke har fået teddybear-klasserne, der er de mindste på omkring 2 år.

Herunder kan I se nogle billeder af vores kære Qionglai..

Udsigten fra vores lejlighed på en god dag uden smog.

Udsigten fra vores lejlighed på en god dag uden smog.

Udsigten over byen fra Zhenjiang Tower

Udsigten over byen fra Zhenjiang Tower

Udsigten fra vores lejlighed på en knap så god dag..

Udsigten fra vores lejlighed på en knapt så god dag..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ankomst i Qionglai