Ugen der er gået

Lyspark med Jen, Shimmy baby og deres crew

blogbillede-999

Lørdag d.5. november tog Jen, Shimmy baby og deres crew os til en lys park 20 min uden for Qionglai.

Om dagen tog vi Jen ud at spise bibimbap, fordi vi ved hvor meget hun elsker det, men hun var ikke helt tilfreds med den i Qionglai, men vi synes nu, den er meget god.

blogbillede-4

Efter frokosten tog Jen os hen til en flot gammeldags kinesisk park, hvor Jen mente, vi skulle tage en masse fotos med forskellige poses. Efter parken tog vi til hen til anden park og nød en god kop kinesisk te, og bare sad og sludrede i en time.

blogbillede-5

Jen og Shimmy baby gav efterfølgende aftensmad på en kinesisk biks, hvor vi fik mærkelig oksekød i kogende vand med ris til, men det smagte faktisk ok.

Og SÅ tog vi afsted til lysparken! Jen og Shimmy baby havde allerede været i parken nogen aftener tidligere, så de havde vist os nogle billeder af stedet, så vi havde en idé om, hvad vi havde i vente.

blogbillede-100

Parken var et overvældende og mærkværdigt syn og det kan ikke helt vises på fotos. Ens øjne vidste ikke, hvor de skulle kigge hen, og lysene var så stærke, at det nærmest flimrede i øjnene på én.

Højre billede: the secret love couple <333

Højre billede: the secret love couple <333

Vi var i parken med Jen, Shimmy baby, én sygeplejerske fra Jen’s arbejde, kæresten til sygeplejersken, en pige som tog mange selfies, en pige med bare skuldre, en grinende fyr med dametaske og endnu en grinende fyr. De to grinende fyre havde noget af en bromance og vi synes faktisk, at de var ret søde sammen, så vi bilder os selv ind, at de er et secret love couple.

Venstre: Shimmy Baby og grinende fyr med dametaske Højre: snigeren billede af Jen og Shimmy baby (de er altså et ret cute couple)

Venstre: Shimmy Baby og grinende fyr med dametaske
Højre: snigeren billede af Jen og Shimmy baby (de er altså et ret cute couple)

Vi var noget af en gruppe, og selvom det kun var Jen som snakkede engelsk, så virkede de alle mega søde og glade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der er gået