Tur med D and J

Ugen der er gået

Her er lidt fra ugens løb:

Teddybear 1

Teddybear 1

Mandag morgen. Vi var begge to trætte og bumpet oven på en crazy kold weekend.

Indias Caterpillar class 2 er blevet lukket ned i denne uge på grund af en hand, foot & mouth disease epidemi.

I Frederikkes Teddybear 1 class faldt Marc forleden dag i søvn under frokosten. Hans hoved lå i risskålen og lærerne kiggede meget underligt på Frederikke, da hun kluklo af det. Da de 4 lærere så opdagede Marcs hoved nede i skålen, hentede de alle hver en stol og satte sig rundt om bordet sammen med Marc og Frederikke. Så blev der ellers skraldgrinet de næste 10 minutter over det sjove syn og India nåede også lige ind for at se det.

 

Onsdag skete der noget knap så fedt… Aidan fra Teddybear 2 class kastede op ud over Frederikkes bukser. Han kastede ikke op fordi han var syg, men fordi han græd så meget. Uheldigvis gik det ud over Frederikke, der gik rundt med bræklugtende bukser resten af dagen.

Teddybear1

Teddybear 1

I tirsdags fik vi af vide, at “big boss” Jeannie ville komme. Hun dukkede dog først op om torsdagen, men det er meget typisk hende at dukke uanmeldt op. Vi er tidligere altid blevet enormt nervøse, hver gang vi hørte, at hun ville komme forbi børnehaven, fordi vi har hørt så mange skrækhistorier om hende. Denne gang tog vi det meget afslappet, for de få gange, vi har mødt hende, har hun altid været vældig flink og ikke spor skræmmende.

I denne uge har vi også fundet ud af, hvor desperate og presset børnehaven er efter foreign teachers. Vi har sidste dag i børnehaven næste fredag d. 11/11 og når vi rejser, er der kun Chris tilbage som den eneste foreign teacher. Vi er blevet spurgt, om vi kan blive i Qionglai mod betaling, indtil de har fundet nogle nye foreign teachers, der kan erstatte os. Det sagde vi pænt nej tak til, da vi allerede har planlagt vores 2 ugers ferie de sidste 2 uger af november og desuden har vi mentalt forberedt os på, at vi skal hjem om mindre end 1 måned.

Det er et stort problem for børnehaven, at de snart bliver i undertal af foreign teachers, fordi hele deres image er bygget op på, at der er udenlandske lærere, der underviser børnene i engelsk. D&J i Qionglai er en af byens dyreste børnehaver og det er her, de rige børn går. Hvis forældrene så opdager, at der pludselig er mangel på foreign teachers, vil hammeren falde, da forældrene betaler dyre domme for at få deres børn undervist af ikke-kinesere.

P.s. Indias Caterpillar 1 har lavet klamme sandwichs med ketchup og mayo. Børnene elskede dem, især Solo. India delte sin sandwich ud til børnene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tur med D and J