Wenjiang + Chengdu med Jen og Shimmybaby

Indys b-day

bday

D.28. september blev India 25 år, og det skulle fejres China style! Om dagen skulle vi arbejde, så det var først kl.18.15 da Frederikke havde fri at vi kunne rigtigt fejre dagen. Vi skulle nemlig ud at spise med fire kinesiske lærere fra skolen (Apple, Sandy, Lisa og Vicky). Apple havde fundet et sted som hun mente ville falde i vores smag – vi havde understreget at vi ikke var fans af hotpot. Stedet hun havde valgt var et bbq sted hvor man selv skulle stege sit kød og grøntsager, og det var faktisk overraskende godt. Så godt at vi har besøgt stedet siden. Under middagen hev Apple selfiestangen frem, og der blev snappet en masse fotos hele middagen igennem.

yay

Efter middagen serverede lærerne en stor flot lagkage de havde købt til India, med tilhørende papkrone 🙂 De havde også købt India en stor buket roser, og en mærkelig bamselampe. Frederikke havde købt de lækreste panda sutsko, kinaslik og en ansigtsmaske.

wohoo%c2%a8

14619883_10210419060174103_27579072_n

Det var i hvert fald en fødselsdag, som India længe vil glemme.

flowers

P.S. Roserne var meget populære blandt de kinesiske lærere, og de holdte en lille photosession med dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wenjiang + Chengdu med Jen og Shimmybaby